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The microwave processing of foods / / edited by Marc Regier, Kai Knoerzer, Helmar Schubert



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Titolo: The microwave processing of foods / / edited by Marc Regier, Kai Knoerzer, Helmar Schubert Visualizza cluster
Pubblicazione: Amsterdam, [Netherlands] : , : Elsevier, , 2017
©2017
Edizione: Second edition.
Descrizione fisica: 1 online resource (486 pages) : illustrations (some color), graphs, tables
Disciplina: 664
Soggetto topico: Microwave food products
Persona (resp. second.): RegierMarc
KnoerzerKai
SchubertHelmar
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Titolo autorizzato: The microwave processing of foods  Visualizza cluster
ISBN: 0-08-100531-8
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910583052903321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition.