|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910583052903321 |
|
|
Titolo |
The microwave processing of foods / / edited by Marc Regier, Kai Knoerzer, Helmar Schubert |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Amsterdam, [Netherlands] : , : Elsevier, , 2017 |
|
©2017 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Edizione |
[Second edition.] |
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (486 pages) : illustrations (some color), graphs, tables |
|
|
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
|
|
|
|
|
|
|
| |