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Managing for safer food : the economics of sanitation and process controls in meat and poultry plants / / Michael Ollinger and Valerie Mueller



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Autore: Ollinger Michael Visualizza persona
Titolo: Managing for safer food : the economics of sanitation and process controls in meat and poultry plants / / Michael Ollinger and Valerie Mueller Visualizza cluster
Pubblicazione: United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2003
Descrizione fisica: 1 online resource (vii, 65 pages)
Soggetto topico: Meat industry and trade - Sanitation - United States - Costs
Poultry plants - Sanitation - United States - Costs
Food - Safety measures - Costs
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) - United States - Costs
Persona (resp. second.): MuellerValerie
Note generali: "April 2003."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (pages 61-64).
Altri titoli varianti: Managing for safer food
Titolo autorizzato: Managing for safer food  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910705807903321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui