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| Autore: |
Light The Editors of Cooking
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| Titolo: |
Cooking Light Way to Cook Vegetarian : The Complete Visual Guide to Healthy Vegetarian & Vegan Cooking
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| Pubblicazione: | Birmingham : , : TI Inc. Books, , 2016 |
| ©2016 | |
| Edizione: | 1st ed. |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (878 pages) |
| Disciplina: | 641.5636 |
| Soggetto topico: | Vegetarian cooking |
| Cooking (Natural foods) | |
| Nutrition | |
| Altri autori: |
QuinlivanRachel
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| Nota di contenuto: | Cover -- Title -- Contents -- Welcome -- way to cook vegetarian -- appetizers -- breads -- grains & -- pasta -- eggs & -- dairy -- legumes & -- vegetables -- tofu & -- tempeh -- salads -- sandwiches -- sides -- soups & -- stews -- ingredient substitution guide -- Nutritional Information -- seasonal produce guide -- Metric Equivalents -- Copyright. |
| Sommario/riassunto: | A celebration of all the plant world has to offer-- from colorful fruits and vegetables bursting with nutrients to hearty grains and protein-packed beans and tofu. Includes cooking tips and nutrition information about the joys and flavors of vegetarian cuisine. |
| Titolo autorizzato: | Cooking Light Way to Cook Vegetarian ![]() |
| ISBN: | 9780848750619 |
| 0848750616 | |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910148628703321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |