1.

Record Nr.

UNINA9910148628703321

Autore

Light The Editors of Cooking

Titolo

Cooking Light Way to Cook Vegetarian : The Complete Visual Guide to Healthy Vegetarian & Vegan Cooking

Pubbl/distr/stampa

Birmingham : , : TI Inc. Books, , 2016

©2016

ISBN

9780848750619

0848750616

Edizione

[1st ed.]

Descrizione fisica

1 online resource (878 pages)

Altri autori (Persone)

QuinlivanRachel

Disciplina

641.5636

Soggetti

Vegetarian cooking

Cooking (Natural foods)

Nutrition

Lingua di pubblicazione

Inglese

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia

Nota di contenuto

Cover -- Title -- Contents -- Welcome -- way to cook vegetarian -- appetizers -- breads -- grains &amp -- pasta -- eggs &amp -- dairy -- legumes &amp -- vegetables -- tofu &amp -- tempeh -- salads -- sandwiches -- sides -- soups &amp -- stews -- ingredient substitution guide -- Nutritional Information -- seasonal produce guide -- Metric Equivalents -- Copyright.

Sommario/riassunto

A celebration of all the plant world has to offer-- from colorful fruits and vegetables bursting with nutrients to hearty grains and protein-packed beans and tofu. Includes cooking tips and nutrition information about the joys and flavors of vegetarian cuisine.



2.

Record Nr.

UNIORUON00013983

Autore

GITTINGS, John

Titolo

The Role of the Chinese army / John Gittings

Pubbl/distr/stampa

London, : Oxford University Press, 1967 xix, 331 p. ; 22 cm

Classificazione

CIN IV B

Soggetti

Relazioni internazionali - Cina - Sec. 20

Lingua di pubblicazione

Inglese

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia