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Titolo: | The compleat cook [[electronic resource] ] : Expertly prescribing the most ready wayes, whether, Italian, Spanish, or French, for dressing of flesh, and fish, ordering of sauces, or making of pastry |
Pubblicazione: | London, : printed by E.B. for Nath. Brook at the Angel in Cornhill, 1658 |
Descrizione fisica: | 123, [7] p |
Soggetto topico: | Recipes |
Cookery - England | |
Persona (resp. second.): | W. M |
Note generali: | The words "Italian .. French," are enclosed by left bracket on title page. |
Attributed by Wing to W.M. | |
With an index. | |
Imperfect: pages stained affecting text. | |
Reproduction of the original in the Harvard University Library. | |
Sommario/riassunto: | eebo-0062 |
Titolo autorizzato: | The compleat cook |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 996397313403316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |