Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | La Varenne François Pierre de <1618-1678.> |
Titolo: | The French cook [[electronic resource] ] : prescribing the way of making ready of all sorts of meats, fish and flesh, with the proper sauces ... : also the preparation of all herbs and fruits ... : together with a treatise of conserves, both dry and liquid ... : with an alphabeticall table explaining the hard words and other usefull tables / / written in French by Monsieur De La Varenne ... ; and now Englished by I.D.G |
Pubblicazione: | London, : Printed for Charls Adams, and are to be sold at his shop ..., 1653 |
Descrizione fisica: | [25], 276 p |
Soggetto topico: | Cookery |
Cookery, French | |
Altri autori: | I. D. G |
Note generali: | Translation of: Cuisinier françois. |
Dedication signed: Du Fresne. | |
Reproduction of original in Harvard University Libraries. | |
Sommario/riassunto: | eebo-0062 |
Titolo autorizzato: | The French cook |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 996385791603316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |