Vai al contenuto principale della pagina

Bariatric surgery patients : a nutritional guide / / Betty Wedman-St. Louis



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Wedman-St. Louis Betty Visualizza persona
Titolo: Bariatric surgery patients : a nutritional guide / / Betty Wedman-St. Louis Visualizza cluster
Pubblicazione: Boca Raton : , : CRC Press, Taylor & Francis, , [2017]
©2017
Descrizione fisica: 1 online resource (218 pages)
Disciplina: 613.25
Soggetto topico: Reducing diets
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Nota di contenuto: Chapter 1. Selling obesity : food as a cheap and legal drug -- Chapter 2. Pathophysiology of obesity -- Chapter 3. Overview of bariatric surgeries -- Chapter 4. Nutrition assessment -- Chapter 5. Setting nutrition goals for bariatric patients -- Chapter 6. Dietary supplements : pre- and post surgery -- Chapter 7. Post-op discharge diets -- Chapter 8. Metabolic concerns and bariatric surgery -- Chapter 9. Pregnancy after bariatric surgery -- Chapter 10. Digestive health -- Chapter 11. Detoxification -- Chapter 12. Lifestyle changes -- Chapter 13. Frequently asked questions.
Titolo autorizzato: Bariatric surgery patients  Visualizza cluster
ISBN: 1-315-35038-6
1-315-38037-4
1-4987-6565-3
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910155108003321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui