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Molecular techniques in food biology : safety, biotechnology, authenticity & traceability / / edited by Aly Farag El Sheikha, Robert Levin, Jianping Xu



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Titolo: Molecular techniques in food biology : safety, biotechnology, authenticity & traceability / / edited by Aly Farag El Sheikha, Robert Levin, Jianping Xu Visualizza cluster
Pubblicazione: Hoboken, New Jersey : , : Wiley, , 2018
©2018
Descrizione fisica: 1 online resource (475 pages) : illustrations, tables
Disciplina: 664.024
Soggetto topico: Food - Biotechnology
Food - Safety measures
Food - Microbiology
Persona (resp. second.): El SheikhaAly F.
LevinRobert E. <1930->
XuJianping (Professor of Biology), <1965->
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Titolo autorizzato: Molecular techniques in food biology  Visualizza cluster
ISBN: 1-119-37461-8
1-119-37459-6
1-119-37463-4
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910270906103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: THEi Wiley ebooks.