Vai al contenuto principale della pagina

The Home Preserving Bible : A Complete Guide to Every Type of Food Preservation with Hundreds of Delicious R



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Cancler Carole Visualizza persona
Titolo: The Home Preserving Bible : A Complete Guide to Every Type of Food Preservation with Hundreds of Delicious R Visualizza cluster
Pubblicazione: New York : , : Dorling Kindersley Publishing, Incorporated, , 2012
©2012
Edizione: 1st ed.
Descrizione fisica: xix, 444 p. : ill. ; ; 24 cm
Disciplina: 641.4/2
Soggetto topico: Canning and preserving
Note generali: "A living free guide."
"A complete guide to every type of food preservation, with hundreds of delicious recipes"--Cover.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (p. [423]-426) and index.
Nota di contenuto: Part 1: Essential concepts. Overview of food preservation -- Drying foods -- Fermenting foods -- Pickling foods -- Curing meat and fish -- Sealing foods -- Canning foods -- Cellaring foods -- Freezing foods. Part 2: Recipes. Dried foods -- Fermented foods -- Pickled foods -- Cured meat and fish -- Sealed foods -- Canned fruits -- Canned tomatoes -- Canned pickled vegetables -- Canned savory sauces, relishes, and chutneys -- Canned jam and other sweet sauces -- Canned low-acid foods.
Altri titoli varianti: Home Preserving Bible
Titolo autorizzato: The home preserving bible  Visualizza cluster
ISBN: 1-61564-296-X
1-101-59819-0
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910148729803321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui