Vai al contenuto principale della pagina

The manner of making of coffee, tea, and chocolate [[electronic resource] ] : as it is used in most parts of Europe, Asia, Africa, and America, with their vertues / / newly done out of French and Spanish



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Dufour Philippe Sylvestre <1622-1687.> Visualizza persona
Titolo: The manner of making of coffee, tea, and chocolate [[electronic resource] ] : as it is used in most parts of Europe, Asia, Africa, and America, with their vertues / / newly done out of French and Spanish Visualizza cluster
Pubblicazione: London, : Printed for William Crook ..., 1685
Descrizione fisica: [10], 116 p. : ill
Soggetto topico: Coffee
Tea
Chocolate
Altri autori: Colmenero de LedesmaAntonio  
ChamberlayneJohn <1666-1723.>  
Note generali: The tracts on tea and on chocolate have special title pages. Those on tea and coffee are translated by John Chamberlayne from the French of Philippe Sylvestre Dufour; that on chocolate from the Spanish of A. Colmenero de Ledesma. Cf. BM.
Reproduction of original in British Library.
Sommario/riassunto: eebo-0018
Titolo autorizzato: The manner of making of coffee, tea, and chocolate  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 996384482703316
Lo trovi qui: Univ. di Salerno
Opac: Controlla la disponibilità qui