Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Dufour Philippe Sylvestre <1622-1687.> |
Titolo: | The manner of making of coffee, tea, and chocolate [[electronic resource] ] : as it is used in most parts of Europe, Asia, Africa, and America, with their vertues / / newly done out of French and Spanish |
Pubblicazione: | London, : Printed for William Crook ..., 1685 |
Descrizione fisica: | [10], 116 p. : ill |
Soggetto topico: | Coffee |
Tea | |
Chocolate | |
Altri autori: | Colmenero de LedesmaAntonio ChamberlayneJohn <1666-1723.> |
Note generali: | The tracts on tea and on chocolate have special title pages. Those on tea and coffee are translated by John Chamberlayne from the French of Philippe Sylvestre Dufour; that on chocolate from the Spanish of A. Colmenero de Ledesma. Cf. BM. |
Reproduction of original in British Library. | |
Sommario/riassunto: | eebo-0018 |
Titolo autorizzato: | The manner of making of coffee, tea, and chocolate |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 996384482703316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |