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Symposium on foods : proteins and their reactions : the third in a series of symposia on foods held at Oregon State University / editor H.W. Schultz ; associate editor A.F. Anglemier



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Autore: Symposium on foods : Proteins and their reactions : 3. : <1963 Visualizza persona
Titolo: Symposium on foods : proteins and their reactions : the third in a series of symposia on foods held at Oregon State University / editor H.W. Schultz ; associate editor A.F. Anglemier Visualizza cluster
Pubblicazione: Wetsport : AVI Publishing Company, 1964
Descrizione fisica: X, 472 p. : ill. ; 24 cm
Disciplina: 664
Persona (resp. second.): Schultz, Harold William
Anglemier, A. F.
Titolo autorizzato: Symposium on foods  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 990009429590403321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Collocazione: 53 A 33
Opac: Controlla la disponibilità qui