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The Influence of Industrial and Household Handling on the Composition of Food : : 3rd Symposium of the Group of European Nutritionists, Wageningen, May 1964: Proceedings / / editor, J.C. Somogyi



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Autore: Somogyi J.C Visualizza persona
Titolo: The Influence of Industrial and Household Handling on the Composition of Food : : 3rd Symposium of the Group of European Nutritionists, Wageningen, May 1964: Proceedings / / editor, J.C. Somogyi Visualizza cluster
Pubblicazione: Basel : , : S. Karger, , 1965
Edizione: 1st ed.
Descrizione fisica: 1 online resource (VI + 242 pages) : : 72 figures, 67 tables
Soggetto topico: Nutrition
Metabolism
Altri titoli varianti: Influence of Industrial and Household Handling on the Composition of Food
Titolo autorizzato: The Influence of Industrial and Household Handling on the Composition of Food  Visualizza cluster
ISBN: 9783318035650
3318035653
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910157649303321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Issn Series