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| Autore: |
Somogyi J.C
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| Titolo: |
The Influence of Industrial and Household Handling on the Composition of Food : : 3rd Symposium of the Group of European Nutritionists, Wageningen, May 1964: Proceedings / / editor, J.C. Somogyi
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| Pubblicazione: | Basel : , : S. Karger, , 1965 |
| Edizione: | 1st ed. |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (VI + 242 pages) : : 72 figures, 67 tables |
| Soggetto topico: | Nutrition |
| Metabolism | |
| Altri titoli varianti: | Influence of Industrial and Household Handling on the Composition of Food |
| Titolo autorizzato: | The Influence of Industrial and Household Handling on the Composition of Food ![]() |
| ISBN: | 9783318035650 |
| 3318035653 | |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910157649303321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |