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Titolo: | The Oxford companion to cheese / / edited by Catherine Donnelly |
Pubblicazione: | New York, New York : , : Oxford University Press, , 2016 |
©2016 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (894 pages) |
Disciplina: | 637/.303 |
Soggetto topico: | Cheese |
Persona (resp. second.): | DonnellyCatherine W. |
Note generali: | Previously issued in print: 2016. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Sommario/riassunto: | This text is a truly comprehensive cheese book, containing 855 A-Z scholarly, yet accessible entries on the history, culture, and science of cheese making and cheese enjoyment, worldwide. |
Titolo autorizzato: | The Oxford companion to cheese |
ISBN: | 0-19-933090-5 |
0-19-933091-3 | |
0-19-933089-1 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910156293003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |