Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Cooking for groups [[electronic resource]] : a volunteer's guide to food safety |
Pubblicazione: | Washington, D.C. : , : U.S. Dept. of Agriculture, Food Safety and Inspection Service, , 2011 |
Edizione: | Rev. Sept. 2011. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (37 pages) : digital, PDF file, color illustrations |
Soggetto topico: | Food handling |
Food contamination - Prevention | |
Foodborne diseases - Prevention | |
Cooking - Safety measures | |
Temperature - Safety measures | |
Soggetto genere / forma: | Handbooks and manuals. |
Note generali: | Title from PDF t.p. (viewed Feb. 8, 2012). |
"March 2001. Slightly revised September 2011"--P. [2] of PDF file. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Altri titoli varianti: | Cooking for groups |
Titolo autorizzato: | Cooking for groups |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910701383103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |