Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | New technologies to improve and assess meat quality in muscle foods ... annual report |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service |
Descrizione fisica: | : HTML files |
Disciplina: | 363 |
Soggetto topico: | Meat - Quality - Technological innovations - United States |
Meat - Preservation - Technological innovations - United States | |
High pressure biotechnology - Research - United States | |
Soggetto geografico: | United States |
Soggetto genere / forma: | Periodicals. |
ISSN: | 1948-5387 |
Note generali: | Description based on first issue; title from title screen (viewed Feb. 12, 2009). |
Latest issue consulted: 2008. | |
Titolo autorizzato: | New technologies to improve and assess meat quality in muscle foods ... annual report |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Periodico |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910698666703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |