Vai al contenuto principale della pagina

Gluten-free ancient grains : cereals, pseudocereals, and legumes : sustainable, nutritious, and health-promoting foods for the 21st Century / / edited by John R.N. Taylor, Joseph M. Awika



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Gluten-free ancient grains : cereals, pseudocereals, and legumes : sustainable, nutritious, and health-promoting foods for the 21st Century / / edited by John R.N. Taylor, Joseph M. Awika Visualizza cluster
Pubblicazione: Duxford, England : , : Woodhead Publishing, , 2017
©2017
Descrizione fisica: 1 online resource (343 pages) : illustrations, tables
Disciplina: 641.331
Soggetto topico: Grain
Grain - Analysis
Gluten-free foods
Persona (resp. second.): TaylorJohn R. N.
AwikaJoseph M.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Titolo autorizzato: Gluten-free ancient grains  Visualizza cluster
ISBN: 0-08-100891-0
0-08-100866-X
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910583039403321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition.