Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Scientific criteria to ensure safe food [[electronic resource] /] / Committee on the Review of the Use of Scientific Criteria and Performance Standards for Safe Food, Food and Nutrition Board, Board on Agriculture and Natural Resources |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : National Academies Press, c2003 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (423 p.) |
Disciplina: | 363.19/26 |
Soggetto topico: | Food - Safety measures |
Food adulteration and inspection | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Titolo autorizzato: | Scientific criteria to ensure safe food |
ISBN: | 1-280-17976-7 |
9786610179763 | |
0-309-50920-3 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910456223903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |