Vai al contenuto principale della pagina

Scientific criteria to ensure safe food [[electronic resource] /] / Committee on the Review of the Use of Scientific Criteria and Performance Standards for Safe Food, Food and Nutrition Board, Board on Agriculture and Natural Resources



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Scientific criteria to ensure safe food [[electronic resource] /] / Committee on the Review of the Use of Scientific Criteria and Performance Standards for Safe Food, Food and Nutrition Board, Board on Agriculture and Natural Resources Visualizza cluster
Pubblicazione: Washington, D.C., : National Academies Press, c2003
Descrizione fisica: 1 online resource (423 p.)
Disciplina: 363.19/26
Soggetto topico: Food - Safety measures
Food adulteration and inspection
Soggetto genere / forma: Electronic books.
Note generali: Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Titolo autorizzato: Scientific criteria to ensure safe food  Visualizza cluster
ISBN: 1-280-17976-7
9786610179763
0-309-50920-3
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910456223903321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui