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| Autore: |
Blackley Brie H.
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| Titolo: |
Evaluation of exposures and respiratory health at a coffee roasting, flavoring, and packaging facility / / Brie Hawley [and three others]
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| Pubblicazione: | Morgantown, WV : , : U.S. Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention, National Institute for Occupational Safety and Health, , 2018 |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (vii, 53 pages) |
| Soggetto topico: | Coffee industry - Employees - Health and hygiene - United States |
| Coffee - Processing - United States | |
| Volatile organic compounds - Threshold limit values - United States | |
| Respiratory infections - United States | |
| Flavoring essences - United States | |
| Ventilation - United States | |
| Industrial hygiene - United States | |
| Note generali: | "September 2018." |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 44-50). |
| Altri titoli varianti: | Health hazard evaluation report 2017-0054-3327 |
| Titolo autorizzato: | Evaluation of exposures and respiratory health at a coffee roasting, flavoring, and packaging facility ![]() |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910711709403321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |