Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: |
Leveraging food technology for obesity prevention and reduction effort [[electronic resource] ] : workshop summary / / Leslie Pray and Laura Pillsbury, rapporteurs
![]() |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : National Academies Press, 2011 |
Descrizione fisica: | xii, 106 p. : ill |
Disciplina: | 362.196/39800973 |
Soggetto topico: | Obesity - Prevention |
Overweight persons - Health and hygiene | |
Food industry and trade | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Altri autori: |
PrayLeslie A
![]() ![]() |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Titolo autorizzato: | Leveraging food technology for obesity prevention and reduction effort ![]() |
ISBN: | 1-283-25350-X |
9786613253507 | |
0-309-21262-6 | |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910457702303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |