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Titolo: |
A proper new booke of cookery [[electronic resource] ] : Declaryng what manner of meates is best in season, for all tymes in the yeare, [and] how they ought to be dressed and serued at the table both for flesh daies and fyshe dayes, with a new addition, very necessary for all them that delight in cookery, anno domini, 1576
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Pubblicazione: | [Imprinted at London, : [By the heir of J. Awdely] for Antony Kytson, [1576]] |
Descrizione fisica: | [32] p |
Soggetto topico: | Cookery, English |
Note generali: | An edition of: A propre new booke of cokery. |
Imprint from colophon; printer from STC. | |
Signatures: A-B. | |
Last leaf blank?. | |
Reproduction of the original in the British Library. | |
Sommario/riassunto: | eebo-0018 |
Titolo autorizzato: | A proper new booke of cookery ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 996391387903316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |