Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Soares Nuno <1975-> |
Titolo: | Food safety in the seafood industry : a practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation / / Nuno Soares, Cristina Martins, Antonio Vicente |
Pubblicazione: | Chichester, England : , : Wiley Blackwell, , 2016 |
©2016 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (197 pages) |
Disciplina: | 363.19/29 |
Soggetto topico: | Seafood industry - Quality control |
Seafood industry - Safety measures | |
Seafood - Quality control | |
Seafood - Safety measures | |
Persona (resp. second.): | MartinsCristina <1990-> |
VicenteAntónio A. | |
Note generali: | Includes index. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Fishery sector -- Food safety -- The EN ISO 22000:2005 -- Food safety management system EN ISO 22000:2005 -- The FSSC 22000 certification. |
Titolo autorizzato: | Food safety in the seafood industry |
ISBN: | 1-118-96508-6 |
1-118-96509-4 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910815715703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |