Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Lin Biing-Hwan |
Titolo: | Nutrition and health characteristics of low income populations Healthy eating index / / Biing-Hwan Lin |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2005 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (4 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Nutrition surveys - United States |
Food consumption - Economic aspects - United States | |
Food habits - United States - Evaluation | |
Diet - United States - Evaluation | |
Nutrition - United States - Evaluation | |
Poor - Nutrition - United States | |
Consumer behavior - United States | |
Soggetto genere / forma: | Statistics. |
Note generali: | Title from title screen (viewed Dec. 4, 2015). |
"February 2005." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (page 4). |
Altri titoli varianti: | Healthy eating index |
Titolo autorizzato: | Nutrition and health characteristics of low-income populations |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910704148603321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |