Vai al contenuto principale della pagina

Cooking for groups [[electronic resource]] : a volunteer's guide to food safety



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Cooking for groups [[electronic resource]] : a volunteer's guide to food safety Visualizza cluster
Pubblicazione: Washington, D.C. : , : U.S. Dept. of Agriculture, Food Safety and Inspection Service, , 2011
Edizione: Rev. Sept. 2011.
Descrizione fisica: 1 online resource (37 pages) : digital, PDF file, color illustrations
Soggetto topico: Food handling
Food contamination - Prevention
Foodborne diseases - Prevention
Cooking - Safety measures
Temperature - Safety measures
Soggetto genere / forma: Handbooks and manuals.
Note generali: Title from PDF t.p. (viewed Feb. 8, 2012).
"March 2001. Slightly revised September 2011"--P. [2] of PDF file.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references.
Altri titoli varianti: Cooking for groups
Titolo autorizzato: Cooking for groups  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910701383103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui