Vai al contenuto principale della pagina

Foodborne viral pathogens / / edited by Peter White, Natalie Netzler, Grant S. Hansman



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Foodborne viral pathogens / / edited by Peter White, Natalie Netzler, Grant S. Hansman Visualizza cluster
Pubblicazione: Boca Raton : , : CRC Press, , [2017]
©2017
Descrizione fisica: 1 online resource (277 pages) : illustrations, tables
Disciplina: 616.91
Soggetto topico: Virus diseases
Foodborne diseases
Persona (resp. second.): WhitePeter (Peter Andrew)
NetzlerNatalie
HansmanGrant Stuart
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Nota di contenuto: section I. New technologies, risk assessment, and strategies for control of viral foodborne illness -- section II. Important agents in foodborne viral infections.
Titolo autorizzato: Foodborne viral pathogens  Visualizza cluster
ISBN: 1-315-39228-3
1-315-39230-5
1-315-39229-1
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910153183103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Food microbiology series.