Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Blair Robert <1933-> |
Titolo: | Nutrition and feeding of organic pigs / / Robert Blair |
Pubblicazione: | Wallingford, Oxfordshire, England ; ; Boston, Massachusetts : , : CABI, , [2018] |
©2018 | |
Edizione: | Second edition. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (323 pages) |
Disciplina: | 636.40855 |
Soggetto topico: | Swine - Feeding and feeds |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Aims and principles of organic pig production -- Elements of pig nutrition -- Approved ingredients for organic diets -- Diets for organic pig production -- Choosing the right breed and strain of pig -- Integrating feeding programmes into organic production systems -- Conclusions and recommendations for the future. |
Titolo autorizzato: | Nutrition and feeding of organic pigs |
ISBN: | 1-78064-792-1 |
1-78064-791-3 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910542322703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |