Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Lister, Ted |
Titolo: | Kitchen chemistry / written by Ted Lister in collaboration with Heston Blumenthal |
Pubblicazione: | London, UK : Royal Society of Chemistry, c2005 |
Descrizione fisica: | xvii, 125 p. : ill., (some col.) ; 30 cm + 1 CD-ROM (4 3/4 in.) |
Disciplina: | 664.0015 |
Soggetto topico: | Food - Chemistry |
Cooking - Chemical reactions | |
Altri autori: | Blumenthal, Hestonauthor |
Note generali: | One computer disc inside front cover |
System details: System requirements: CD-ROM compatible with Windows 98/NT/2000/ME/XP. Recommended minimum specification: 64Mb RAM | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references |
ISBN: | 9780854043897 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 991002443329707536 |
Lo trovi qui: | Univ. del Salento |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |