Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: |
Valuing the Health Benefits of Food Safety: a proceedings / / compiled by Fred Kuchler
![]() |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, , 2001 |
Descrizione fisica: | 1 online resource |
Soggetto topico: | Food - Safety measures - Costs |
Foodborne diseases - Prevention | |
Food industry and trade - Economic aspects - United States | |
Soggetto genere / forma: | Conference papers and proceedings. |
Persona (resp. second.): | KuchlerFred |
Note generali: | "Electronic report from the Economic Research Service." |
"Sponsored by: Centers for Disease Control and Prevention; Economic Research Service, USDA [and others]." | |
"April 2001." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Sommario/riassunto: | Conference sessions included discussions on current best practices for valuing the prevention of food-borne illnesses and death. |
Altri titoli varianti: | Valuing the Health Benefits of Food Safety |
Titolo autorizzato: | Valuing the Health Benefits of Food Safety: a proceedings ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910707857103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |