Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Foodborne viral pathogens / / edited by Peter White, Natalie Netzler, Grant S. Hansman |
Pubblicazione: | Boca Raton : , : CRC Press, , [2017] |
©2017 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (277 pages) : illustrations, tables |
Disciplina: | 616.91 |
Soggetto topico: | Virus diseases |
Foodborne diseases | |
Persona (resp. second.): | WhitePeter (Peter Andrew) |
NetzlerNatalie | |
HansmanGrant Stuart | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Nota di contenuto: | section I. New technologies, risk assessment, and strategies for control of viral foodborne illness -- section II. Important agents in foodborne viral infections. |
Titolo autorizzato: | Foodborne viral pathogens |
ISBN: | 1-315-39228-3 |
1-315-39230-5 | |
1-315-39229-1 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910153183103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |