Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | National research council (U. S.). Food protection committee. Subcommittee on microbiological criteria |
Titolo: | An evaluation of the role of microbiological criteria for foods and food ingredients : Subcommittee on microbiological criteria committe on food protection food and nutrition board national research council / National research council (U. S.). Food protection committee. Subcommittee on microbiological criteria |
Pubblicazione: | Washington (D. C.) : National Academic Press, 1985 |
Descrizione fisica: | XIV, 436 p. ; 24 cm. |
Disciplina: | 664.028 |
Soggetto topico: | Microbiologia alimentare - Congressi |
Titolo autorizzato: | Evaluation of the role of microbiological criteria for foods and food ingredients |
ISBN: | 0-309-03497-3 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 000013468 |
Lo trovi qui: | Univ. della Basilicata |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |