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The Oxford companion to cheese / / edited by Catherine Donnelly



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Titolo: The Oxford companion to cheese / / edited by Catherine Donnelly Visualizza cluster
Pubblicazione: New York, New York : , : Oxford University Press, , 2016
©2016
Descrizione fisica: 1 online resource (894 pages)
Disciplina: 637/.303
Soggetto topico: Cheese
Persona (resp. second.): DonnellyCatherine W.
Note generali: Previously issued in print: 2016.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references.
Sommario/riassunto: This text is a truly comprehensive cheese book, containing 855 A-Z scholarly, yet accessible entries on the history, culture, and science of cheese making and cheese enjoyment, worldwide.
Titolo autorizzato: The Oxford companion to cheese  Visualizza cluster
ISBN: 0-19-933090-5
0-19-933091-3
0-19-933089-1
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910156293003321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui