Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: |
Cost realities of healthy foods / / Regina Snyder and Robert P. Wagner, editors
![]() |
Pubblicazione: | Hauppauge, New York : , : Nova Science Publishers, , [2012] |
©2012 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (139 pages) : color map |
Disciplina: | 641.3/02 |
Soggetto topico: | Natural foods - United States - Costs |
Persona (resp. second.): | SnyderRegina |
WagnerRobert P. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Are healthy foods really more expensive? : it depends on how you measure the price / Andrea Carlson, Elizabeth Frazao, United States, Department of Agriculture -- Price trends are similar for fruits, vegetables, and snack foods / Fred Kuchler, Hayden Stewart, United States Department of Agriculture -- Geographic differences in the relative price of healthy foods / Jessica E. Todd, Ephraim Leibtag, Corttney Penberthy, United States Department of Agriculture. |
Titolo autorizzato: | Cost realities of healthy foods ![]() |
ISBN: | 1-62257-358-7 |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910148723303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |