Vai al contenuto principale della pagina

Handbook of seafood : quality and safety maintenance and applications / / Ismail Yüksel Genç, Eduardo Esteves, and Abdullah Diler (Suleyman Demirel University Fisheries Faculty, Fishing and Processing Technology Department, Çünür, Isparta, Turkey, and others), editors



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Handbook of seafood : quality and safety maintenance and applications / / Ismail Yüksel Genç, Eduardo Esteves, and Abdullah Diler (Suleyman Demirel University Fisheries Faculty, Fishing and Processing Technology Department, Çünür, Isparta, Turkey, and others), editors Visualizza cluster
Pubblicazione: Hauppauge, New York : , : Nova Science Publishers, Incorporated, , [2016]
©2016
Descrizione fisica: 1 online resource (360 pages) : color illustrations
Disciplina: 664/.94
Soggetto topico: Seafood - Quality control
Fishery processing - Quality control
Persona (resp. second.): GençIsmail Yüksel
EstevesEduardo
DilerAbdullah
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Titolo autorizzato: Handbook of seafood  Visualizza cluster
ISBN: 1-63485-852-2
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910148704203321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Food science and technology.