Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Watt Henry J (Henry Jackson), <1879-1925., > |
Titolo: | The sensory basis and structure of knowledge / / Henry J. Watt |
Pubblicazione: | London ; ; New York : , : Routledge, , 2015 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (191 p.) |
Disciplina: | 152.1 |
Soggetto topico: | Senses and sensation |
Knowledge, Theory of | |
Psychophysiology | |
Note generali: | First published in 1925. |
Nota di contenuto: | Cover; Half Title; Title; Copyright; Original Title; Original Copyright; Preface; Contents; I. INTRODUCTORY; II. THE ELEMENTS OF SENSATION. THE OUTER SENSES; III. THE INNER SENSES; IV. THE HIGHER SENSES-HEARING; V. THE HIGHER SENSES-VISION, SMELL AND TASTE; VI. SENSATIONS IN GENERAL; VII. THE GENERAL TYPES OF INTEGRATION. SYSTEMIC DISTANCE; VIII. PROPORTION; IX. TIME; X. ILLUSORY MODIFICATIONS OF FORM; XI. MOTION; XII. BINAURAL POSITION; XIII. THE THIRD DIMENSION OF VISUAL POSITION; XIV. STEREOSCOPIC VISION; XV. SINGLE SENSE INTEGRATIONS IN GENERAL; XVI. MIND AND ACTION |
XVII. THE GENERAL SCHEME OF APPETITIVE ACTIONXVIII. SENSORY SPACE IN GENERAL; XIX. APPARENT SIZE; XX. PERCEPTION A SPATIAL FRAGMENT; XXI. RECOGNITION; XXII. CONCEPTION; XXIII. CONCLUSION; INDEX | |
Titolo autorizzato: | The sensory basis and structure of knowledge |
ISBN: | 1-317-44011-0 |
1-317-44010-2 | |
1-315-69461-1 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910795912403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |