Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Ollinger Michael |
Titolo: | Public disclosure of tests for Salmonella : the effects on food safety performance in chicken slaughter establishments / / Michael Ollinger [and three others] |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2017 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (6 unnumbered pages, 29 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Salmonella - Detection - United States |
Chicken industry - United States - Safety measures | |
Food processing plants - United States - Safety measures | |
Chickens - Diseases - Diagnosis - United States | |
Slaughtering and slaughter-houses - Safety regulations - United States | |
Communication in public health - United States | |
Salmonella food poisoning - United States - Prevention | |
Soggetto genere / forma: | Statistics. |
Note generali: | "May 2017." |
Accompanied by summary report. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 26-29). |
Altri titoli varianti: | Public disclosure of tests for Salmonella |
Titolo autorizzato: | Public disclosure of tests for Salmonella |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910705828903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |