Vai al contenuto principale della pagina
| Autore: |
Herrick Kirsten A.
|
| Titolo: |
Estimating usual dietary intake from National Health and Nutrition Examination Survey data using the National Cancer Institute method / / Kirsten A. Herrick [and three others]
|
| Pubblicazione: | Hyattsville, Maryland : , : U.S. Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention, National Center for Health Statistics, , 2018 |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (v, 54 pages) : color illustrations |
| Soggetto topico: | Health surveys - United States |
| Nutrition surveys - United States | |
| Diet - United States | |
| Food habits - United States | |
| Note generali: | "February 2018." |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 15-16). |
| Titolo autorizzato: | Estimating usual dietary intake from National Health and Nutrition Examination Survey data using the National Cancer Institute method ![]() |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910709789603321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |