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Titolo: | Generic HACCP model for heat treated but not fully cooked, not shelf stable meat and poultry products [[electronic resource]] |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : U.S. Dept. of Agriculture, Food Safety and Inspection Service, , [1999] |
Edizione: | [Rev.]. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (40 pages) : illustrations |
Soggetto topico: | Poultry industry - United States - Quality control |
Poultry - Processing - United States | |
Meat - Contamination - United States | |
Meat - Quality - United States | |
Meat - Microbiology - United States | |
Note generali: | Title from title screen (viewed on Aug. 15, 2012). |
"September 1999." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Titolo autorizzato: | Generic HACCP model for heat treated but not fully cooked, not shelf stable meat and poultry products |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910699625003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |