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The Compleat cook [[electronic resource] ] : Expertly prescribing the most ready wayes, whether, [brace] Italian, Spanish, or French. For dressing of flesh, and fish, ordering of sauces, or making of pastry



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Titolo: The Compleat cook [[electronic resource] ] : Expertly prescribing the most ready wayes, whether, [brace] Italian, Spanish, or French. For dressing of flesh, and fish, ordering of sauces, or making of pastry Visualizza cluster
Pubblicazione: London, : Printed for Nath. Brook at the Angel in Corn-hill, 1655
Descrizione fisica: 123, [7] p
Soggetto topico: Cookery
Persona (resp. second.): W. M
Note generali: Attributed to W.M. by Wing.
Reproduction of the original in the British Library.
Sommario/riassunto: eebo-0018
Titolo autorizzato: The compleat cook  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 996387371403316
Lo trovi qui: Univ. di Salerno
Opac: Controlla la disponibilità qui