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Autore: | Thomas Dr. Julian P |
Titolo: | The Advantages Of Raw Food |
Pubblicazione: | San Francisco : , : Hauraki Publishing, , 2016 |
©2016 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (38 pages) |
Disciplina: | 613.20000000000005 |
Soggetto topico: | Raw foods |
Food | |
Nota di contenuto: | Intro -- TABLE OF CONTENTS -- INTRODUCTION -- THE ADVANTAGES OF RAW FOOD -- MY CLASSIFICATION OF FOODS THEIR EFFECTS AND USES -- NUTS -- VEGETATION -- FRUIT -- CEREALS -- FLAVORS -- A FEW MENUS WHICH MAY BE VARIED INDEFINITELY -- SALADS -- FRUIT SALAD -- VEGETABLE HASH OR STEW -- PUDDINGS -- EGG-NOG -- ORANGE EGG PHOSPHATE -- POTATOES -- THOMAS RAW SOUP -- DESSERTS. |
Titolo autorizzato: | The Advantages Of Raw Food |
ISBN: | 1-78625-802-1 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910156285303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |