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The Advantages Of Raw Food



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Autore: Thomas Dr. Julian P Visualizza persona
Titolo: The Advantages Of Raw Food Visualizza cluster
Pubblicazione: San Francisco : , : Hauraki Publishing, , 2016
©2016
Descrizione fisica: 1 online resource (38 pages)
Disciplina: 613.20000000000005
Soggetto topico: Raw foods
Food
Nota di contenuto: Intro -- TABLE OF CONTENTS -- INTRODUCTION -- THE ADVANTAGES OF RAW FOOD -- MY CLASSIFICATION OF FOODS THEIR EFFECTS AND USES -- NUTS -- VEGETATION -- FRUIT -- CEREALS -- FLAVORS -- A FEW MENUS WHICH MAY BE VARIED INDEFINITELY -- SALADS -- FRUIT SALAD -- VEGETABLE HASH OR STEW -- PUDDINGS -- EGG-NOG -- ORANGE EGG PHOSPHATE -- POTATOES -- THOMAS RAW SOUP -- DESSERTS.
Titolo autorizzato: The Advantages Of Raw Food  Visualizza cluster
ISBN: 1-78625-802-1
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910156285303321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui