Vai al contenuto principale della pagina
| Autore: |
Heredia J. Basilio
|
| Titolo: |
Molecular Mechanisms of Action of Polyphenols Against Cancer : Experimental and in Silico Evaluations
|
| Pubblicazione: | Cham : , : Springer, , 2025 |
| ©2025 | |
| Edizione: | 1st ed. |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (469 pages) |
| Disciplina: | 616.994071 |
| Altri autori: |
Leyva-LópezNayely
Contreras-AnguloLaura Aracely
PatraJayanta Kumar
Gutiérrez GrijalvaErick Paul
|
| Sommario/riassunto: | Recent and ongoing epidemiological studies point to the beneficial health effects of dietary polyphenols, with evidence suggesting that individuals with a high intake of polyphenol-rich foods have less incidence of noncommunicable diseases like diabetes, cardiovascular problems, and cancer. |
| Titolo autorizzato: | Molecular Mechanisms of Action of Polyphenols Against Cancer ![]() |
| ISBN: | 3-031-99601-1 |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9911028647403321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |