Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | King Hal |
Titolo: | Hazard analysis and risk-based preventive controls : implementing active managerial control of food safety risk in human food manufacturing / / Hal King, Wendy Bedale |
Pubblicazione: | London, England : , : Academic Press, , 2018 |
©2018 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (250 pages) : illustrations (some color) |
Disciplina: | 353.00722 |
Soggetto topico: | Food industry and trade - Safety regulations - United States |
Food industry and trade - Standards - United States | |
Soggetto geografico: | United States |
Persona (resp. second.): | BedaleWendy |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Titolo autorizzato: | Hazard analysis and risk-based preventive controls |
ISBN: | 0-12-809649-7 |
0-12-809475-3 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910583325003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |