Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Golan Elise H. |
Titolo: | Food safety innovation in the United States : evidence from the meat industry / / Elise Golan [and five others] |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2004 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (1 unnumbered page, vi, 49 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Meat industry and trade - United States - Safety measures |
Meat - Contamination - Prevention - Economic aspects - United States | |
Meat industry and trade - Technological innovations - United States | |
Industrial policy - United States | |
Note generali: | "April 2004." |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 44-49). |
Altri titoli varianti: | Food safety innovation in the United States |
Titolo autorizzato: | Food safety innovation in the United States |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910706185703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |