Vai al contenuto principale della pagina

Food safety innovation in the United States : evidence from the meat industry / / Elise Golan [and five others]



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Golan Elise H. Visualizza persona
Titolo: Food safety innovation in the United States : evidence from the meat industry / / Elise Golan [and five others] Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2004
Descrizione fisica: 1 online resource (1 unnumbered page, vi, 49 pages) : color illustrations
Soggetto topico: Meat industry and trade - United States - Safety measures
Meat - Contamination - Prevention - Economic aspects - United States
Meat industry and trade - Technological innovations - United States
Industrial policy - United States
Note generali: "April 2004."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (pages 44-49).
Altri titoli varianti: Food safety innovation in the United States
Titolo autorizzato: Food safety innovation in the United States  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910706185703321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui