Vai al contenuto principale della pagina

Food for thought : philosophy and food / / Elizabeth Telfer



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Telfer Elizabeth Visualizza persona
Titolo: Food for thought : philosophy and food / / Elizabeth Telfer Visualizza cluster
Pubblicazione: London ; ; New York, : Routledge, 2002
Edizione: 1st ed.
Descrizione fisica: 1 recurso en línea (132 p.)
Disciplina: 100
Soggetto topico: Food - Philosophy
Food - Moral and ethical aspects
Note generali: Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (p. [126]-128) and index.
Nota di contenuto: 1. Feeding the hungry -- 2. The pleasures of food -- 3. Food as art -- 4. Food duties -- 5. Hospitableness -- 6. Temperance.
Sommario/riassunto: Looking at the philosophical issues raised by food this short and accessible book questions the place food should have in our individual lives. It shows how traditional philosophy and its classic texts can illuminate an everyday subject.
Titolo autorizzato: Food for thought  Visualizza cluster
ISBN: 9966-9698-0-2
1-134-78452-X
1-134-78453-8
1-280-33663-3
0-203-28668-5
0-203-00230-X
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910807118803321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui