Vai al contenuto principale della pagina
| Autore: |
Gregory Christian A.
|
| Titolo: |
Consumers' use of nutrition information when eating out / / Christian A. Gregory ; Ilya Rahkovsky ; and Tobenna D. Anekwe
|
| Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , [2014] |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (6 unnumbered pages, 39 pages) : color illustrations |
| Soggetto topico: | Consumers - Nutrition - United States |
| Consumer behavior - Health aspects - United States | |
| Food preferences - Health aspects - United States | |
| Food habits - Health aspects - United States | |
| Restaurants - Law and legislation - Health aspects - United States | |
| Labels - Law and legislation - Health aspects - United States | |
| Convenience foods - Nutritional aspects - United States | |
| Soggetto genere / forma: | Statistics. |
| Persona (resp. second.): | RahkovskyIlya |
| AnekweTobenna D. | |
| Note generali: | Title from title screen (viewed August 25, 2014). |
| "June 2014." | |
| Accompanied by summary report. | |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 37-39). |
| Altri titoli varianti: | Use of nutrition information when eating out |
| Titolo autorizzato: | Consumers' use of nutrition information when eating out ![]() |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910702538903321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |