Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Buzby Jean C. |
Titolo: | Updated supermarket shrink estimates for fresh foods and their implications for ERS loss-adjusted food availability data / / Jean C. Buzby [and four others] |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2016 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (2 unnumbered pages, vi, 32 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Food supply - Estimates - United States - Methodology |
Farm produce - United States | |
Produce trade - United States | |
Supermarkets - United States | |
Note generali: | Title from title screen (viewed July 7, 2016). |
"June 2016." | |
Accompanied by summary report. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 29-30). |
Altri titoli varianti: | Updated supermarket shrink estimates for fresh foods and their implications for Economic Research Service loss-adjusted food availability data |
Titolo autorizzato: | Updated supermarket shrink estimates for fresh foods and their implications for ERS loss-adjusted food availability data |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910707397203321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |