Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | One team, one purpose : Food Safety and Inspection Service : protecting public health and preventing foodborne illness |
Pubblicazione: | Washington, D.C. : , : United States Department of Agriculture, Food Safety and Inspection Service, , 2014 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (32 unnumbered pages) : illustrations (chiefly color) |
Soggetto topico: | Foodborne diseases - United States - Prevention |
Meat industry and trade - United States - Safety measures | |
Food handling - United States - Safety measures | |
Food contamination - United States - Prevention | |
Food adulteration and inspection - United States | |
Note generali: | Title from title screen (viewed July 29, 2015). |
"January 2014"--Page [31]. | |
Altri titoli varianti: | One team, one purpose |
Titolo autorizzato: | One team, one purpose |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910703520403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |