Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Improving the micronutrient bioavailability of staple foods, food ingredients and food products ... annual report |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.], : U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service |
Descrizione fisica: | : HTML files |
Disciplina: | 612.3924 |
Soggetto topico: | Trace elements - Bioavailability |
Trace elements in nutrition | |
Minerals in nutrition | |
Mineral metabolism | |
Food - Composition | |
Soggetto genere / forma: | Periodicals. |
ISSN: | 2155-9716 |
Note generali: | Description based on: 2006; title from title screen (viewed Jan. 14, 2010). |
Latest issue consulted: 2009. | |
Titolo abbreviato (Periodici): | Improv. micronutr. bioavailab. staple foods food ingred. food products annu. rep. |
Titolo autorizzato: | Improving the micronutrient bioavailability of staple foods, food ingredients and food products ... annual report |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Periodico |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910702930603321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |