Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Roeger Edward |
Titolo: | How retail beef and bread prices respond to changes in ingredient and input costs [[electronic resource] /] / Edward Roeger ; Ephraim Leibtag |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : U.S. Dept. of Agriculture, Economic Research Service, , [2011] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (iv, 28 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Food prices - United States |
Beef - Prices - United States | |
Bread - Prices - United States | |
Food - United States - Costs | |
Food industry and trade - United States | |
Business logistics - United States | |
Time-series analysis | |
Altri autori: | LeibtagEphraim |
Note generali: | Title from title screen (viewed on July 11, 2012). |
"A report from the Economic Research Service." | |
"February 2011." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 21-22). |
Titolo autorizzato: | How retail beef and bread prices respond to changes in ingredient and input costs |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910701967403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |