Vai al contenuto principale della pagina

Perspectives on food-safety issues of animal-derived foods [[electronic resource] /] / edited by Steven C. Ricke and Frank T. Jones



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Perspectives on food-safety issues of animal-derived foods [[electronic resource] /] / edited by Steven C. Ricke and Frank T. Jones Visualizza cluster
Pubblicazione: Fayetteville, : University of Arkansas Press, 2010
Descrizione fisica: 1 online resource (372 p.)
Disciplina: 664.001/579
Soggetto topico: Food - Microbiology
Food of animal origin - United States - Safety measures
Soggetto genere / forma: Electronic books.
Altri autori: RickeSteven C. <1957->  
JonesFrank T  
Note generali: Not distributed; available at Arkansas State Library.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Titolo autorizzato: Perspectives on food-safety issues of animal-derived foods  Visualizza cluster
ISBN: 1-61075-305-4
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910464241303321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui