Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: |
Perspectives on food-safety issues of animal-derived foods [[electronic resource] /] / edited by Steven C. Ricke and Frank T. Jones
![]() |
Pubblicazione: | Fayetteville, : University of Arkansas Press, 2010 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (372 p.) |
Disciplina: | 664.001/579 |
Soggetto topico: | Food - Microbiology |
Food of animal origin - United States - Safety measures | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Altri autori: |
RickeSteven C. <1957->
![]() ![]() |
Note generali: | Not distributed; available at Arkansas State Library. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Titolo autorizzato: | Perspectives on food-safety issues of animal-derived foods ![]() |
ISBN: | 1-61075-305-4 |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910464241303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |